Wij gaven open workshops bij o.a. het Nederlands Centrum van Directeuren en Commissarissen (NCD), IBO Managementopleiding Slot Zeist, Beroepsvereninging Directeuren Kinderopvang bdKO, Vereniging voor het management in het Voortgezet Onderwijs (VVO), de Kamer van Koophandel Rotterdam, DenkProducties te Amsterdam, PinkRoccade Educational Services te Bilthoven, Focus Conferences Amsterdam, Reed Business Events Amsterdam.

Onze hoofdactiviteiten zijn: ontwerpen en leiden van in-company-projecten ter verbetering van het vergaderen in organisaties, en coachen en trainen van vergaderteams en voorzitters.

Relaties van Vergaderkundig Bureau Van Vree zijn onder meer:
BEDRIJVEN: Unilever, Nederlandse Gasunie Groningen, Rabobank Westland, Rabobank Nijmegen, Brabant Water ‘s-Hertogenbosch, Isotron Nederland B.V., Ahold Zaandam, Philips Lighting B.V., ING Bank Amsterdam, KPN Telecom, Nederlandse Spoorwegen, KLM Pensioenfondsen, GTI Industriële Service, Ericsson Rijen, Yarden Almere, AGW Notarissen Leeuwarden, Cabot B.V. Rozenburg, Bank Insinger de Beaufort N.V. Amsterdam, Fancom Agrocomputers B.V. Panningen, Toerkoop Reisburo Groep Hilversum, Flair Filtration & Drying B.V. Etten-Leur, Architectenbureau Soeters-Van Eldonk Amsterdam, Centrum voor Marketing Analyses Amsterdam, KP Holland Naaldwijk, Ruys Den Haag, Berenschot R&S Utrecht, Kloosterboer IJmuiden, Dopharma Raamsdonksveer, Corio Nederland, Shin-Etsu Rotterdam.

OVERHEID: Ministerie van OCW, Ministerie van Sociale Zaken, Ministerie van Defensie, Provincie Noord-Holland, Ministerie VROM, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Directie Noord-Brabant van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat ‘s-Hertogenbosch, Ministerie van Verkeer en Waterstaat.
Algemene Rekenkamer, Bestuur Regio Utrecht sector Verkeer en Vervoer, Stadswerken Gemeente Utrecht, Instituut Rathenau te ‘s-Gravenhage.
Stadsdeel Amsterdam Oud-West, Gemeente Enkhuizen, Gemeente Dronten, Gemeente Groningen, Gemeente Hoorn, Penitentiair Complex Scheveningen, TNO Delft, Diverse Kamers van Koophandel, UWV Cadans Haarlem, Syntens Amsterdam, gemeente Breda, gemeente Schiedam, gemeente Skarsterlân, gemeente Den Helder, Cultureel Erfgoed Amersfoort, OR van COA, hoogheemraadschap van Schiedam en de Krimpenerwaard, FM Haaglanden.

POLITIEK: Provinciale Staten van Noord-Holland, Gemeenteraden van Amsterdam, Amsterdam-Centrum, Amsterdam-Oud-West, Amsterdam-Oud-Zuid, Amsterdam-Bos & Lommer, Amsterdam-Westerpark, Amsterdam-Slotervaart, Amsterdam-West, Amsterdam-Zuid, Rotterdam-Hoogvliet, Rotterdam-Hillegersberg-Schiebroek, Groningen, Hilversum, Bunschoten, Midden-Delfland, Overbetuwe, Houten, Langedijk, Wijdemeren, De Ronde Venen, Bussum, Zutphen, Zundert, Hillegom, Baarn, Enschede, Ouder Amstel, Medemblik.

WERKGEVERS, VAKBONDEN, VERENIGINGEN, STICHTINGEN: FME-CWM vereniging van werkgevers in de metaal en elektronica, AWVN Algemene Werkgevers Vereniging Nederland, Unie-MHP, FNV-Formaat, Vereniging van Ambtelijk Secretarissen van de Ondernemingsraad (VASMO), ABVA-KABO, VBS Alphen a/d Rijn, Nederlandse Schnauzer club Didam, Vereniging Vedifron, Stichting Aids Fonds, Vereniging van Kleine Mensen, Woonstad Rotterdam.

ONDERWIJS: ROC Gilde Opleidingen Roermond, ROC ID-College Leiden, Hogeschool Haarlem, Universiteit van Amsterdam, Wolfert College Rotterdam, Pantarijn College Ede, Develstein College Zwijndrecht, OSG Schoonoord Zeist, Herbert Vissers College Nieuw Vennep, Netwerk Nascholing Nijmegen e.o., Hageveld College Heemstede, MR Horizon College te Alkmaar, Casparus College Weesp, Driestar College Gouda, Krimpenerwaard College, Grotius College Delft, Van Lodenstein College te Amersfoort, Coenecoop College te Waddinxveen, Lorentz College Arnhem, Schelde College Bergen op Zoom, Hilfertsheem Hilversum, Het Baken Almere, KDC Scholengemeenschap Emmen, CSG Buitenveldert, RSG Wiringherlant, Van Lodenstein College te Amersfoort, Notenkraker Amsterdam.

GEZONDHEIDSZORG: GGD Rivierenland te Tiel, CEE Centrum voor Consultatie en Expertise Noord-Holland en Utrecht, Emergis Ithaka Middelburg en Goes, Medische Centrum Meander te Amersfoort, Kardeel Jeugdhulpverlening te Castricum, GGD Rotterdam, Kennemergasthuis IJmuiden, Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk, Stichting Zorgcircuits Venlo, Zorgcirkel Waterland Purmerend, Stichting Samen Zorgen te Heteren, Radboud Ziekenhuis Nijmegen, Nederlandse Vereniging voor Kwaliteit in de Zorg Utrecht, ZonMw te Den Haag, Zorgcirkel Purmerend, Regio Rivierenland Tiel.

Heeft u vragen of belangstelling voor een gesprek, coaching, onderzoek of workshop, stuur ons dan een bericht en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Dr. Wilbert van Vree

Vergaderkundig Bureau Van Vree
Postbus 59664
1040 LD Amsterdam
Tel: 020 – 412 04 77  of  06 – 53 84 68 97
E-mail: info@vergaderwijzer.nl.